Επιστημονικό Ημερολόγιο 2021

 


Φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την παράδοση επανασχεδιάζοντας εξ ολοκλήρου το ημερολόγιό μας, με νέο λογότυπο, νέους τιμώμενους επιστήμονες & επιστημόνισες ανά μήνα & ελπίζουμε και πάλι να σταθεί το ημερολόγιο μας ως έναυσμα για την γνωριμία με τον κόσμο των πραγματικών επιστημόνων και του έργου τους, ένα μικρό βήμα μακριά από τον τσαρλατανισμό και τον σκοταδισμό. 
  Όπως και πριν, θέλοντας να προκαλέσουμε την περιέργεια αλλά και να ξεσηκώσουμε το αίσθημα της αναζήτησης, αναφέρουμε μόνο το όνομα και σαν οπτικό βοήθημα ένα εικονίδιο χαρακτηριστικό του τομέα δράσης του επιστήμονα αφήνοντας τη χαρά της ανακάλυψης της συνολικής πληροφορίας στον χρήστη.
  Το ημερολόγιο αυτό παρέχεται δωρεάν στα Ελληνικά σε ηλεκτρονική μορφή με δυνατότητα donate αλλά πλέον και στα Αγγλικά μόνο για αγορά. 
Είναι φτιαγμένο σε μέγεθος κατάλληλο για εκτύπωση σε χαρτί Α5 ώστε ο οποιοσδήποτε να μπορεί να το εκτυπώσει και να το χρησιμοποιήσει.
 Πηγή του ημερολογίου στα Ελληνικά είναι ο ιστότοπος https://scientificcalendargr.blogspot.com/, ενώ την αγορά της Αγγλικής έκδοσης μπορείτε να την κάνετε μέσα από τη σελίδα του ημερολογίου στο Facebook στο link https://www.facebook.com/scientificcalendargr

Comments

Popular Posts